text.skipToContent text.skipToNavigation

Food Consumer Science Theories, Methods and Application to the Western Balkans

  • Erscheinungsdatum: 22.03.2013
  • Verlag: Springer-Verlag
eBook (PDF)
130,89 €
inkl. gesetzl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Online verfügbar

Food Consumer Science

This book explores the main methods, models, and approaches of food consumer science applied to six countries of the Western Balkans, illustrating each of these methods with concrete case studies. Research conducted between 2008 and 2011 in the course of the FOCUS-BALKANS project forms an excellent database for exploring recent changes and trends in food consumption.

Produktinformationen

    Format: PDF
    Kopierschutz: AdobeDRM
    Seitenzahl: 144
    Erscheinungsdatum: 22.03.2013
    Sprache: Englisch
    ISBN: 9789400759466
    Verlag: Springer-Verlag
    Größe: 1977kBytes
Weiterlesen weniger lesen

Kundenbewertungen

    HOFER life eBooks: Die perfekte App zum Lesen von eBooks.

    Hier findest Du alle Deine eBooks und viele praktische Lesefunktionen.